Du har en äldre webbläsare. För att se hemsidan på bästa sätt, ladda ner en senare version.

Google Chrome
Mozilla Firefox
Microsoft IE
Apple Safari
Start Produkter Försäljning Reservdelar/Service Begagnat/demo Kontakt Om företaget Ledigt jobb
Nyheter
 

Actil spår ett lysande 2018!
2018-01-12

2018 spås att bli ett minst lika bra år som 2017. Vi kan se fram emot flera stora nyheter 2018 och under årets första halvår kommer vi att leverera en hel del större order till både befintliga och nya kunder runtom i världen. Under kommande år kommer stort fokus läggas på att finslipa våra nyheter som presenterades under föregående år men en hel del nytt kommer också att avslöjas. Vi går alltså ytterligare ett spännande år till mötes.

 

Nytt halvår, nya möjligheter
2017-08-17

Efter en välförtjänt semester är vi nu tillbaka i full styrka och redo att ta oss an andra halvan av 2017. Vi förväntar oss ännu ett intensivt halvår med många utmaningar men också många nyheter.

Vår nya ståstaplare är nu i full produktion och har redan börjat gå ut till våra slutkunder runtom i landet. Samtidigt fortsätter vi givetvis vårt utvecklingsarbete på alla fronter med oförändrad kraft, allt för att kunna erbjuda den bästa trucken på marknaden.

Det finns nu också broschyrer för vår nya ståstaplare, kontakta oss så skickar vi er material omgående.

Vi kommer även under hösten färdigställa ett antal nya demo-maskiner vilket innebär att vi kan visa alla våra kunder varför ABEKO är det självklara valet.

Glöm inte att följa oss på Facebook för att ta del av vår vardag och våra nyheter.

 

Glad sommar önskar Actil Warehousetrucks AB
2017-07-11

Första halvan av 2017 närmar sig sitt slut och vi kan nu se tillbaka på ett mycket spännande och intensivt halvår. Höjdpunkten har givetvis varit lanseringen av vår nya ståstaplare men vi har även gjort genomgående uppdateringar på i stort sett alla våra modeller. Allt för att kunna erbjuda våra kunder den bästa trucken på marknaden.

Även på försäljningssidan har vi haft en intensiv inledning på året, både nationellt och internationellt.

Vi har också jobbat aktivt för att få ut vårt varumärke bland återförsäljare och slutkunder. Dels genom vårt nyförvärv av Niklas Olofsson som resande säljare, men också genom att utveckla samarbetet med redan befintliga återförsäljare. Detta ser vi redan nu goda resultat av.

Under hösten kommer vi fortsätta detta arbete tillsammans med vidare utveckling av våra produkter. Vårt mål är att även 2017 ska bli ett rekordår.

Under sommaren når ni oss alla vardagar 08:00-12:00 på telefon 013-602 00 (support) samt 013-602 05 (reservdelar)

Vi vill tacka alla våra återförsäljare och slutkunder för ett gott samarbete och önska er alla en riktigt glad sommar.

Svenska säljavdelningen har semesteruppehåll v. 29-31. Vår exportsäljare Jan Almqvist finns istället tillgänglig

 

En revolution!
2017-06-13

Vi kan nu stolt presentera vår nästa stora nyhet för året.

Som första företag i branschen kan vi nu erbjuda elektriska sido-stabilisatorer. De gamla hydrauliska stabilisatorerna, med alla dess potentiella problem, är nu ett minne blott.
Inga fler cylindrar, slangar eller hydraulblock. Det här är ett helt externt system som drivs av ett litet elektriskt ställdon. Det gör att tillgängligheten för service är oslagbar och allt som behövs är lite smörjning för att systemet ska fungera felfritt i många år framöver.

Systemet fungerar lika bra i varma som kalla miljöer, det enda negativa vi kan komma på är att vi inte tagit fram detta system tidigare!

Helt enkelt en riktig revolution!

 

En innovation!
2017-05-16

Nu är den äntligen här!

Årets största nyhet är nu officiellt presenterad för marknaden. För er som inte hade nöjet att närvara vid avtäckningen i Norrköping så kommer här lite bilder och ett urval av nyheterna.

· Förarutrymmet har blivit 40 mm större, trots att totallängden på trucken är oförändrad.
· Ett helt nytt, lättare och starkare, förarskydd.
· Ny servomotor och styrvinkelgivare vilket ger en behagligare körupplevelse och bättre kontroll.
· En helt ny lösning på rattjusteringen, med ett enda moment frigörs låsning både i höjdled och sidled för att snabbt kunna hitta sin optimala körställning.
· En ny instrumentpanel för bättre överblick men också för att förenkla service och åtkomst i maskinen.
· Ett nytt manöver-alternativ i en ny elektrisk joystick som också är proportionellt styrd.
· Ny, mer ergonomisk golvmatta för långa arbetspass.
· På högre lyfthöjder har vi nu helt elektriska stabilisatorer vilket vi är först med i branschen.
· Nya batterilås och ny lösning på stålrullar i batteriutrymmet som också blir standard.

Stort fokus har lagts på att få en bättre miljö för föraren och kortare stillestånd vid service och underhåll.
Allt för att göra vår truck till ett bättre val både ekonomiskt och ergonomiskt, men också ur i miljösynpunkt. En truck som lever längre är snällt både för plånboken och omvärlden.

Glöm inte att gilla vår facebook-sida för de senaste nyheterna

www.facebook.com/actilwarehousetrucks/

Med vänliga hälsningar
Stefan Kocken
Key Account & Back office försäljning

 

Stor leverans av uppdaterad MPL Plocktruck
2017-04-18

Vi har nu levererat 14 helt nya MPL till en livsmedelscentral i norra Sverige. Dessa är de första truckarna som går ut från oss med vårt uppdaterade motorskåp. Vi har gjort hela maskinen mer kompakt och samtidigt uppdaterat både servomotor och växellåda. Alltså bättre kvalité i ett mindre skal!

 

Årets största nyhet närmar sig
2017-04-12

Den tveklöst största nyheten för oss kommer att avtäckas i Norrköping den 15 maj, besök gärna vår Facebook för mer information om sommarens planerade event.

https://www.facebook.com/actilwarehousetrucks/

 

Actil och Ottosson Truck intar Norrköping och Helsingborg
2017-03-30

I ett unikt samarbete med Ottosson Truck AB kommer vi besöka Norrköping och Helsingborg där vi kommer premiärvisa vår helt nya ståstaplare! Det blir två dagar med stora nyheter, god mat och mycket trucksnack.

Boka in ert besök genom Ottosson för att få en glimt av vad årets nyheter har att erbjuda.

http://www.ottossontruck.se/ottosson-truck-hyundai-rockin-the-road-/registrering-anmalan-rockin-the-road-201__428

 

En helt ny N10/N15!
2017-03-15

Äntligen kan vi presentera vår helt uppdaterade N10/N15. Vi har gått igenom hela modellen och nyheterna syns överallt. Öppen på båda sidor och ett mycket lågt insteg gör denna truck till en mycket mångsidig truck för i stort sett all typ av hantering.

 

SAR 90 - heavy duty rakt igenom
2017-02-13

Vi har nu levererat en riktig specialare till en kund i södra Sverige. Maskinen kommer hantera kabelrullar med vikter upp till 9000 kg! På vår Facebook finns en liten film att avnjuta!

https://www.facebook.com/actilwarehousetrucks/

 

Det bästa av två världar i en truck!
2017-01-20

Vi kan nu erbjuda våra kunder en riktigt smal höglyftande staplare. Vi har tagit vårt smala chassie, endast 795 mm brett, från vår double stacker och parat ihop det med vårt omtyckta mast-system vilket gör att vi kan nå höjder upp till 4900 mm i en truck som är smalare än en standard EU-pall. Hör av er så berättar vi mer!

 

Nu finns vi på Facebook
2017-01-19

Äntligen finns vi på facebook. Följ oss gärna och ta del av årets alla nyheter

 

Vi kickstartar med storleverans!
2017-01-19

Vi startar året med att leverera 12 st nya SWR 30 T till en ny kund i Portugal. Inget dåligt inledande på ett spännande år!

 

Det sitter i känslan!
2016-01-08

Vi kan inte förklara det, kanske är det livslängden, kraftiga drivmotorn eller vår erfarenhet av trucktillverkning. När kunder får testa våra truckar så förstår de skillnaden, det är kanske anledningen till att så många kunder återkommer år efter år. Vi blickar framåt mot 2016 med nya spännande projekt.

 

CeMAT 2016
2015-12-21

Planera in 31 maj - 3 juni redan nu för då ses vi på CeMAT i Hannover. Vi kommer att ha med flera truckar och visa upp det senaste från oss.

 

Utvecklingen går på högvarv!
2015-12-11

I år har vi hunnit med många nyheter och med ett nytt år på ingående kan vi lova att det kommer att vara minst lika fullspäckat. Till CeMAT 2016 kommer vi ha med oss en riktig nyhet. Vi hoppas att vi får möjlighet att presentera den för er i Hannover i Maj.

 

Motvikts AGV
2015-12-04

Utbudet av automatiska truckar fortsätter att öka och vi har tillsammans med vår partner nu tagit fram ett motviktskoncept. Dessa har redan hunnit levereras till flertalet kunder och är helt byggda utifrån kundens önskemål kring lyftkapacitet, lyfthöjd etc.

 

Måste vi ha sidostabilisatorer?
2015-11-30

Frågan förekommer ofta men har främst sin grund i hur de fungerade förr. De var då långsamma, påverkade lyfthastigheten, extra moment osv. Actils stabilisatorer är helautomatiska och har ett eget separat hydraulsystem vilket innebär att de fälls ut/in automatiskt och utan att påverka lyft/sänkhastigheten.

 

Besök oss på Logistik 2015 i Stockholm
2015-08-10

Vi kommer att ställa ut våra produkter tillsammans med en av våra återförsäljare på Logistik 2015 mässan i Stockholm. Hjärtligt välkommen förbi vår monter.

 

OPL 2.1 - Blåbox truck
2015-06-29

Vi har tillverkat en specialtruck baserad på vår OPL 2.1. Den är utrustad med plattformslyft och ett lyftbord för enkel hantering av lådor i ställage. Vill du se hur den fungerar? https://youtu.be/0dq3Na4dpos

 

Transport och Logistik 2015
2015-03-30

Den 19-21 Maj kommer vi att ställa ut på Transport och Logistik 2015 som hålls på Svenska mässan i Göteborg. I år kommer vi att visa upp vårt nya stativ på både vår stå- och sittstaplare. Genom effektivt konstruktionsarbete har vi lyckats reducera längden, öka styvheten vilket märks markant vid högre lyft och förenkla underhåll. Självklart har den kvar vår berömda frisikt genom stativet. Välkommen att besöka oss i monter B01:29!

 

Ny hemsida
2015-01-16

Idag lanserar vi vår nya hemsida. Vi har arbetat hårt för att den nya hemsidan ska bli enklare och för att du ska kunna hitta information så snabbt som möjligt.

 

En stororder på vår specialtruck N10S
2014-11-04

Vår hybrid truck N10S som lämpar sig för både stapling och plockning är redo för leverans.

 

Företagstidning
2014-08-07

Vi har skapat en företagstidning med lite insyn i verksamheten. Läs den

 

Lyckad mässa
2014-07-14

Vi på Actil Warehouse Trucks vill tacka för alla besök i vår monter under årets CeMAT mässa. Montern var välbesökt och uppskattad av både nya såsom gamla kunder. I år premiärvisade vi både vår största truckmodell SWR 30T och vår nyutvecklade AGV. Mässan gav oss många intressanta förfrågningar och kontakter inför framtiden som vi jobbar för fullt med att följa upp.

 

Cemat 2014
2014-03-26

Nu är det dags igen att möta oss i Hannover. Vi kommer att ställa ut 5 maskiner och visa en hel del nyheter. Bla en helt ny truck. För inträdesbiljetter maila jan@actil.se så får ni en kod så biljetterna kan skrivas ut via nätet
Kom och besök oss i hall 26 monter K10

 

Beställ reservdelar direkt online!
2014-01-08

Vid beställning eller förfrågan på reservdelar är det nu möjligt att beställa snabbt och enkelt online. Fyll i formuläret på reservdelssidan och tryck på skicka så får ni en kvittens på att vi mottagit mailet och vi återkommer till er snarast.
Det går självklart även bra att ringa eller faxa in din beställning eller förfrågan precis som förut, viktigt är då att alltid uppge truckens serienummer.

 

Ny lagerbyggnad
2013-05-26

Byggnationen av de ca 1000 kvm lagerutrymme med dockningskaj för lastning/lossning har nu påbörjats. Byggnaden beräknas kunna tas i bruk i slutet av 2013.

 

Stor order på 21st MPL plocktruckar
2012-12-13

Ytterligare en stor order på 21 plocktruckar har lagts från en kund i norra Sverige.

 

4 tons låglyftande sittstaplare till Belgien
2012-11-29

4 tons SWR 40 med långa och kaftigt dimensionerade gaffelben levererad till kund i Belgien.

 

Specialtruck till västsverige
2012-10-22

4 tons staplare levererad till kund i Västsverige för att hantera specialpall därav den stora bredden över gafflar.

 

Ny kund i Tyskland
2012-10-05

Leverans av 17 maskiner till ny kund i Tyskland. Truckarna är lackerade i kundens färg. Leveransen bestod av 12 st MPL LUX samt 5 st SAR 20N.

 

Logistik & Transport 2012
2012-05-23

Logistik & Transport 2012 är nu i full gång! Logistik & Transport i Göteborg är Nordens ledande mässa och konferens inom logistik & transport.
I år ställer vi bland annat ut våran nya smala ståstaplare för dubbelstapling SAN 1600. Varmt välkomna att hälsa på oss i vår monter:B03:53!

 

SWR 30T
2011-08-17

Hösten börjar närma sej och vi hoppas ni alla har haft en bra sommar och semestertid. Produktionen går för högtryck hos Actil efter en mycket stark orderingång under första halvåret som ser ut att hålla i sig.
Vi har under sommaren levererat 2 st flaktruckar special till Linde Wales av modell SWR 30T. Truckarna är utrustad med dubbla drivmotorer (twin system) samt 48 Volts batteri på 930 Ah. Tack vare ”twin” systemet så har trucken alltid optimalt grepp och mycket god bromsförmåga. Föraren sitter högt placerad vilket bidrar till mycket god sikt.

Actil Warehouse Trucks AB

Flemma Muggebo 2
590 78 Vreta Kloster
Sverige

Tel +46 (0)13 – 602 00

info@actil.se

Actil Warehouse Trucks AB ©

Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på
​denna hemsida och göra den mer relevant för dig